Politica de Confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate (“Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata, conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 (“GDPR”).

Inainte de a utiliza website-ul www.extensiigenekitpro.ro sau serviciile noastre, va recomandam sa cititi cu atentie aceasta politica pentru a intelege cum va sunt prelucrate datele cu caracter personal.

Operatorul  respecta viata dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui WebSite. Aceste informatii au rolul de a va informa cu privire la ce tip de informatie identificabila personal este colectata de la dvs., cum si unde am putea folosi aceasta informatie, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata de la dvs., cine are acces la informatia colectata de la dvs. si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.

Operatorul  respecta legislatia romana in vigoare, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa pe office@extensiigenekitpro.ro.

 

  1. Ce date prelucram?

Operatorul colectează informații cu privire la persoanele fizice care efectuează activități juridice care nu au legătură directă cu afacerea desfășurată, persoanele fizice care desfășoară activități comerciale sau profesionale în nume propriu și persoanele fizice care reprezintă persoane juridice sau entități organizaționale care nu sunt persoane juridice, cărora legea le acordă capacitate juridică, și care desfășoară în numele propriu activitatea comercială sau profesională, în continuare denumite împreună Clienții.

Atunci cand va creati un cont de Utilizator, trebuie sa ne furnizati o serie de date, cum ar fi: nume, prenume, adresa fizica, adresa de e-mail/ nr. telefon mobil, denumirea societatii in numele careia actionati (in cazul Utilizatorilor persoane juridice).

Puteti sa includeti o serie de informatii in profilul dvs. de Utilizator. De asemenea, putem stoca informatiile pe care le primim de la dvs., cum ar fi: ca urmare a unor solicitari transmise prin e-mail.

De asemenea, dacă pentru a vă crea cont de utilizator pe WebSite, utilizați contul dumneavoastră de Facebook sau Google, Operatorul va prelucra următoarele date publice de profil afişate de aplicaţiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

În cazul în care alegeți să trimiteti un mesaj cu intrebari referitoare a unui produs disponibil pe WebSite, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail . În cazul în care trimiteti un mesaj, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de catre Operator.

Primim informatii despre vizitele dvs. si interactiunea cu serviciile furnizate de alte entitati cand vizitati serviciile altor furnizori care includ reclame, module cookie sau tehnologii asemanatoare.

 

  1. De ce va prelucram datele cu caracter personal?

In cele ce urmeaza va vom informa cu privire la scopurile pentru care colectam si prelucram datele dvs cu caracter personal, precum si cu privire la temeiul legal pentru prelucrarea datelor.

Daca doriti sa va bucurati de toate facilitatile oferite de WebSite-ul Operatorului, trebuie sa va creati un cont de Utilizator, cont care va va permite sa achiziționați produsele puse la dispoziție de catre Operator. Temeiul juridic: art. 6(1)(b) GDPR – incheierea si executarea contractului

Prelucram o serie de date cu caracter personal pentru a gestiona relatiile cu Utilizatorii WebSite-ului, spre exemplu, atunci cand ne contacteaza cu diverse intrebari sau solicitari privind functionalitatile Website-ului, disfunctionalitati ale acestuia sau erori.
De asemenea, ca parte a serviciile de suport si gestiune a relatiilor cu Utilizatorii, putem fi contactati si putem contacta Utilizatorii si prin telefon.

Putem inregistra convorbirile telefonice cu Utilizatorii. Inregistrarea convorbirilor ne ajuta sa gestionam activitatea noastra interna in departamentul relevant. De asemenea, aceste inregistrari pot fi folosite petnru a verifica modul in care au fost solutionate cererile Utiliztorilor sau in cazul unor eventuale litigii / dispute legate de modul de gestiune a activitatii noastre in relatia cu Utilizatorii. Inregistrarea se va face doar daca vom avea cosimtamantul interlocutorului.

Temeiul juridic: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim pentru inregistrarea convorbirii art. 6(1)(a) GDPR – consimtamant si art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim (daca inregistrarile sunt ulterior necesare pentru apararea drepturilor si intereselor noastre in justitie, efectuarea de cercetari disciplinare cu privire la angajatii nostri)

Dorim sa va transmitem comunicari comerciale (cum ar fi, anunturi despre vanzarea, stocul de produse sau articole relevante privind subiecte specifice), informari privind noile Servicii oferite de catre Operator, sa va lansam invitatii de a participa la sondaje, sau de a raspunde la chestionare, precum si pentru a va comunica alte informatii similare care consideram ca pot fi de interes pentru dvs.

De asemenea, daca sunteti de acord, datele dvs. pot fi communicate partenerilor nostri sau le putem Noi sa folosim (fara a le dezvalui partenerilor), pentru a va transmite materiale promotionale / comunicari comerciale privind produsele / serviciile partenerilor Operatorului.
Utilizatorii se pot oricand dezabona de la aceste comunicari. Spre exemplu, daca va retrageti consimtamantul pentru comunicarile comerciale nu va vom mai putea transmite ofertele noastre sau nu veti putea participa la sondajele si chestionarele noastre.
Temei juridic: art. 6(1)(a) GDPR – consimtamant

Putem realiza diverse raportari, analize si studii statistice cu privire la campaniile de marketing organizate si succesul acestora, sau cu privire la activitatea de vanzari a Operatorului.
In anumite situatii, putem utiliza informatiile colectate de la dvs. in combinatie cu datele pe care le obtinem de la echipele noastre de vanzari si/sau de marketing cu privire la interactiunea dvs. cu Operatorul, pe care sa le folosim in contextul comunicarilor noastre de marketing. Dorim sa eficientizam activitatea noastra de marketing, oferind clientilor nostri produse / servicii relevante si personalizate.

Temei juridic: art. 6(1)(f) GDPR interes legitim art. 6(1)(a) GDPR – consimtamant (in cazul analizelor de marketing avansate)

Putem folosi datele cu caracter personal pe care le furnizeaza Utilizatorii sau pe care le colectam in contextul utilizarii Serviciilor pentru scopul efecturarii unor analize si statistici privind Serviciile noastre, inclusiv a modului in care functioneaza Website-ul sau sunt oferite Serviciile. Analizele si statisticile pe care le facem ne ajuta sa intelegem mai bine cum am putea sa imbunatatim Serviciile noastre sau functionalitatile Website-ului.
In efectuarea analizelor si statisticilor utilizam de asemenea cookies si alte tehnologii similare conform Politicii privind Cookies..

Utilizatorii se pot loga sau crea cont prin intermediul pluginului Facebook care permite conectarea prin contul de Facebook. Atunci cand Utilizatorii utilizeaza aceasta facilitate, vom utiliza datele publice (e.g. nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon). Utilizarea acestor date este necesara pentru crearea contului de Utilizator.
De asemenea, am implementat diverse mecanisme de interconectare cu paginile de socializare, cum ar fi Facebook si Google si astfel sa aveti posiblitatea sa accesati mai facil continutul postat de noi pe conturile noastre asociate acelor retele sociale.
Daca accesati contintul postat sau comentati pe acele retele de socializare, o serie de date publice din profilul dvs. de pe acele retele de socializare ne vor fi transmise si noua de catre operatorii acelor retele de socializare. Temeiul juridic: art. 6 (1) (b) din GDPR, incheierea si executarea contractului (in cazul datelor de login Facebook) sau art. 6(1)(a) GDPR – consimtamant (in celelalte situatii)

Uneori, prelucrarea datelor este necesara pentru a ne indeplini obligatiile legale ce ne revin, cum ar fi plata impozitelor si a contributiilor relevante, raportarea catre autoritatile fiscale relevante si tinerea unor evidente contabile sau arhivarea datelor conform legislatiei aplicabile.

Pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in justitie in cadrul unei proceduri in fata unei instante, a unei proceduri administrative sau a altor proceduri oficiale in care este implicata Societatea. Temei juridic: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim

 

  1. Cui dezvaluim datele?

Putem dezvalui datele dvs cu caracter personal catre (i) entitatile si/sau persoanele imputernicite de noi implicate in furnizarea produselor inclusiv in furnizarea comunicarilor comerciale (ii) daca avem obligatia de a divulga datele personale in scopul conformarii cu orice obligatie legala sau decizie a unei autoritati judiciare, autoritati publice sau organ guvernamental; sau (iii) daca ni se cere sau ni se permite in alt mod sa facem acest lucru conform legislatie aplicabile.

Pastram datele dvs cu caracter personal cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retentia datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile.

In general, datele Utilizatorilor sunt pastrate atat timp cat acesta are un cont de Utilizator pe WebSite. Datele cu caracter personal vor fi sterse daca Utilizatorul  solicita dezactivarea si stergerea contului, sau dupa o perioada de 12 luni de la data la care Utilizatorul  devine inactiv (i.e. de la data ultimei interactiuni in Contul WebSite-ului).

Anumite date ale Utilizatorilor (presoane juridice sau persoane fizice care acceseaza serviciile cu plata) pot fi pastrate pe intreaga perioada prevazuta de lege pentru activitatea de arhivare si pastrare a documentelor financiar -contabile.

Datele aferente cookie-urilor si tehnologiilor similare sunt pastrate conform termenelor specifice setate pentru respectivele tehnologii, termenul de stocare putand fi intre durata sesiunii de navigare (pentru cookie de sesiune) si o durata de pana la 2 ani (pentru cookies de analiza).

 

  1. Ce drepturi aveti in calitate de persoana vizata?

Conform legii, va sunt recunoscute urmatoarele drepturi in calitate de persoana vizata:

a)Dreptul de acces puteti obtine de la noi confirmarea ca prelucram datele dvs. personale, precum si informatii privind specificul prelucrarii

  1. b) Dreptul de a corecta datele puteti ne solicitati modificam datele dvs. personale incorecte ori, dupa caz, completarea datelor care sunt incomplete.
  2. c) Dreptul la stergere puteti solicita stergerea datelor personale atunci cand: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat si le prelucram; (ii) v-ati retras consimtamantul pentru prelucrarea datelor si noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie sterse conform legislatiei relevante.

d)Retragerea consimtamantului si dreptul de opozitie puteti sa va retrageti oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consimtamant. De asemenea va puteti opune oricand prelucrarilor pentru scop de marketing, inclusiv profilarilor efectuate in acest scop, precum si prelucrarilor bazate pe interesul legitim al Societatii, din motive care tin de situatia dvs. specifica.

e)Restrictionare in anumite conditii puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. personale

f)Dreptul la portabilitatea datelor in masura in care prelucram datele prin mijloace automate, puteti sa ne solicitati, in conditiile legii, sa furnizam datele dvs. intr-o forma structurata, utilizata frecvent si care poate fi citita in mod automat. Daca ne solicitati acest lucru, putem sa transmitem datele dvs. unei alte entitati, daca este posibil din punct de vedere tehnic.

  1. g) Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere
    aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor in cazul in care considerati ca v-au fost incalcate drepturile:

Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal din Romania
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania
anspdcp@dataprotection.ro

 

Politica de confidențialitate poate suferi modificări, care vor fi notificate Utilizatorilor de către Operator.

Vă rugăm să înaintați întrebările legate de Politica de confidențialitate la următoarea adresă: office@extensiigenekitpro.ro.

Introdu termenul de cautare si apasa Enter

Cos cumparaturi

Niciun produs în coș.

×